Megöltek egy 25 éves nőt egy angliai fesztiválon

Bestival
Vágólapra másolva!
Hétfő hajnalban jelentették be ismerősei a nő eltűnését, és nem sokkal később megtalálták a holttestet a fesztivál területének szélén, a fák között. Egy 28 éves férfit már őrizetbe vettek, de még nagyon sok a megválaszolatlan kérdés. 
Vágólapra másolva!

A 25 éves nő eltűnését ismerősei jelentették az angliai Bestival szervezőknek és a hatóságoknak hétfő hajnalban, a pénteken kezdődött fesztivál utolsó éjszakáján. Néhány órával később megtalálták a nő holttestét a fesztivál szélén lévő fás területen. A hatóságok egyelőre nyomoznak, és boncolásra is szükség lesz, hogy kiderüljön, pontosan mi okozta a halálát, de az NME

egyértelműen gyilkosságról számolt be,

és állítólag egy 28 éves férfit már őrizetbe is vettek.

A fesztivál szervezői egy órával ezelőtt adtak ki rövid nyilatkozatot a Facebookon, amiben azt írják, „a Bestival szervezői csapata teljesen összetört a mai tragikus hír után. Folyamatosan segítjük a rendőrségi nyomozást, és gondolatainkkal, imáinkkal pedig az áldozat családját és barátait próbáljuk segíteni.”

A Bestival

A fesztivált 2004 óta rendezik évente, és Rob da Bank zenei producer a feleségével alapította. Az első években nagyjából 10 ezer látogatója volt a rendezvénynek, de 2010-ben már elérték az 50 ezret is. A fesztivált 2017-ben már Dorset megyében, egy nagyon szép zöld területen rendezték, ahol néhány száz méterre a bulihelyszínektől több száz éves kastélyok és templomok vannak. Korábban pedig a Dorsettől jó 50 kilométerre, keletre lévő Wight-szigeten rendezték a Bestivalt.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!