Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Sztankay Ádám a Duna Tv-n nosztalgiázik

Vágólapra másolva!
Radványi Dorottya partnereként debütál műsorvezetőként jövő héten a Duna TV-n Sztankay Ádám. Az Origo újságírója a magyar kultúra legizgalmasabb pillanatait ápolja majd a televízióban.
Vágólapra másolva!

A Bors cikke szerint Dorottya és Ádám gyerekkoruk óta jó barátok, szüleiknek köszönhetően.

– Édesapám, Sztankay István és édesanyám jóban voltak Dorottya szüleivel.

– mondta Sztankay a Borsnak. Az újságíró azt is elárulta, hogy bár váratlanul érte a felkérés, Dorottya profizmusa garanciát jelentett neki a sikerre. Mint mondta eddig is imádta ezt a műsort, ugyanis azt képviseli, amit illik tenni a nemzeti kultúra érdekében.

Gobbi Hilda, Márkus László az asztal körül

– Szerencsés vagyok, mert akkoriban sokkal többet jártak össze a színészek. Nálunk rendszeres vendég volt édesapámnál Major Tamás, Gobbi Hilda vagy Márkus László.

Ha átjön valaki, mindig bocsánatot kérek, hogy nagyon kopottas a lakás többi részéhez képest, de amikor megtudják, kik ültek ott évtizedekkel ezelőtt, akkor azonnal a lakás legékesebb darabja lesz – mondta Ádám, aki az első adásában gyerekkori emlékeit is fel tudta idézni.

Művészek fürdőruhában a szeptember 6-án képernyôre kerülô epizód címe, és a vendégekkel azt a témát járják körbe, hogy a színész le tudja-e tenni a hivatását fürdőruhában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről