Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Dér Heni otthon lett rosszul, elveszítette a kisbabáját

Dér Heni gyászol
Vágólapra másolva!
Megrendítő titkot árult el Dér Heni: borzasztóan nehéz időszakon ment keresztül a párjával tavasszal.
Vágólapra másolva!

Dér Heni elklépesztő boldogságot érzett, amikor tavasszal megtudta, hogy gyereket vár. Az énekesnő már a nyilvános bejelentés módján gondolkodott, amikor párjával elindultak az első ultrahangos vizsgálatra. Az orvos azonban azt mondta, nem látja a magzatot.

Dér Heni Forrás: Instagram

„Már kezdtem aggódni, amikor megtalálta az embriót. Beágyazódva, beszorulva a jobb oldali petevezetékembe. Bár már tudtam a választ, ösztönből kérdeztem: meg tudja menteni? [...] De közölte, hogy felejtsem el” – mondta a Story magazinnak az énekesnő. „Mivel kifakadhat, gyakorlatilag időzített bomba vagyok, bármikor belső vérzésem lehet, és összeeshetek, úgyhogy műteni kell” – emlékezett vissza Dér Heni, aki a hír utáni másnap indult volna párjával a kórházba, mikor

váratlanul rosszul lett, és elájult a fürdőkádban.

„Begörcsölt a hasam. [...] Összeestem. Gergő arra ért a fürdőszobába, hogy elájultam, ott fekszem a kádban a zubogó víz alatt hulla fehéren” – mondta Dér Heni. Belső vérzése volt, párja rohant vele a kórházba. A műtét jól sikerült, a jobb petefészkét azonban ki kellett műteni. Az énekesnő nehéz időszakon ment keresztül, de azt mondta, továbbra is vágyik a családalapításra. „Megpróbálunk pozitív módon, megoldott feladatként gondolni a történtekre. Eltettük emlékbe a terhességi tesztet, hogy emlékezzünk a babára, aki Gergő születésnapján érkezett volna meg, és újra próbálkozunk a családalapítással” – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről