A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Indul a 2022-es választáson Gáspár Győző - interjú a showmannel a Darázsfészek álhíradójában

Gáspár Győző, Győzike
Vágólapra másolva!
A választások közeledtével egyre több ismert celeb és üzletember dönt úgy, hogy kipróbálná magát az országos politikában is. Az online felnőtt tartalmakon meggazdagodott Gattyán György milliárdos kezdte a sort, majd nem sokkal később az Internet trash-celebje, Varga Irén is jelezte, hogy elindul az április 3-i választáson - ám hamar vissza is lépett. Most pedig Győzike, az ország showmanje jelentette be a Darázsfészek újratöltve című műsorban, hogy pártot alapít.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győzőtől nem áll messze a politika, mert még a 2006-os önkormányzati választásokon Nógrádmegyer polgármesteri székéért indult független jelöltként, de akkor a szavazatok csupán 5,77 százalékát (36 voksot) szerezte meg.

Állítólag Győzike most újból belevág, ez alkalommal egyenesen a miniszterelnöki székért szeretne indulni! Nem is akárkivel: testvérével, Zsoltival, és unokatestvérével, "Sukár" összefogás néven ők is elindulnak az országgyűlési választáson. Az, hogy az új politikai formáció pontosan milyen tervekkel vág neki a választási küzdelemnek, ki lesz a miniszterelnök-jelöltjük, és milyen eredményre számítanak, kiderül Bagi Iván műsorából, akinek sikerült megszólítani az új párt alapítóit. További részleteket megtudhat, és a teljes interjút az alábbi videóban nézheti meg:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!