A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Leslie Mandoki: Én is menekült voltam

Képeken a Mandoki Soulmates lemezbemutató koncertje Budapesten, 2021.08.21.
Budapest, 2021. augusztus 21. Leslie Mandoki zenész-producer zenekara, a Mandoki Soulmates ingyenes lemezbemutató koncertején a budapesti Szent István-bazilikánál 2021. augusztus 21-én. A Németországban élő Leslie Mandoki új albumát Bartók Béla zenei öröksége ihlette. Az Utopia for Realists/Hungarian Pictures című Blue-ray/DVD szeptember 24-én jelenik meg világszerte, emellett a százperces Bartók-szvit elérhető lesz dupla CD-n és dupla vinylen. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Menekültek címmel jelent meg Leslie Mandoki új dala, aki azt írta: ő is menekült volt, így közel érzi magát azokhoz, akik a háború kegyetlensége elől menekülnek.
Vágólapra másolva!

„Ezekben a nagyon szomorú, megpróbáltatásokkal és kihívásokkal teli időkben hadd öleljem meg azokat, akiknek sikerült elmenekülniük, és gondoljunk azokra a milliókra, akiknek még nem. Segítsünk, és tegyünk meg mindent, hogy esélyt adjunk a békének!" - írta a dalhoz Leslie Mandoki.
Az 1989-es eseményekről is megemlékezett. Azt írta: „Számomra csodálatos pillanat volt látni a keletnémetek boldog arcát, amikor hazájukba menekültek az otthonaikból. Mindannyian átutazták Magyarországot, támaszkodva a magyarok bátorságára, akik megnyitották a határokat a szabadság előtt."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!