Csukás Meserádió – Rádió egyfejűeknek

Vágólapra másolva!
Szeptember elsején egy varázslatos világ nyílik a mesék birodalmába a Csukás Meserádióval, amely több generáció kedvenc magyar meséivel – mások mellett Süsü, a sárkány, a Pom-pom mesékből ismert Gombóc Artúr kalandjaival –, valamint világszerte ismert meseklasszikusokkal várja a hallgatókat. A meserádió célja, hogy a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres József Attila-díjas költő, író, Csukás István szellemi örökségét továbbadva a gyerekek érzelmi és értelmi fejlődését segítse.
Vágólapra másolva!
MTVA

Kincset érő mesebirodalom

A Csukás Meserádió, a közmédia új online rádiója biztonságos, szórakoztató és fejlesztő tartalmakat kínál a család minden tagjának, az MTVA Archívumának időtálló, egyedülálló, máshol nem elérhető tartalmait is bemutatva. A válogatott mesék a szórakoztatás mellett a képzelőerőt és nyelvi készségeket is fejlesztik, mindemellett a gyerekek játékos, érthető formában tanulhatnak az emberi kapcsolatok fontosságáról, az érzelmek kifejezéséről és a kihívások megoldásról.

Családi rádióélmény mesékkel és kakaókoncertekkel

Hallgassa online a Csukás Meserádiót a csukasmeseradio.hu oldalon, vagy töltse le a rádió applikációját, és fedezzék fel együtt a legszebb meséket, a gyerekeknek szóló zenés előadásokat és koncerteket, illetve a magyar irodalom vidám gyerekverseit és mondókáit!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!