A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Bangó Margit: a zene éltet!

Vágólapra másolva!
Megtépázta a sors, de mindig sikerült felállnia a padlóról Bangó Margitnak. A Kossuth-díjas művész kiválasztottnak érzi magát, és a mai napig nem felejti el, hogy szegénységben nőtt fel, ezért ott segít a rászorulókon, ahol csak tud. A zene a mindene, és azt vallja, akkor ér véget az élete, amikor már nem énekelhet. Szily Nóra ezúttal Bangó Margitot invitálta egy jó erős feketére.
Vágólapra másolva!

"Szegény gazdagságban nőttem fel!" - mondja a LifeNetwork tévé "Egy kávé Szily Nórával" című műsorában Bangó Margit. A művész szomorú mosollyal az arcán emlékszik vissza gyerekkorára: "Olyan nagyon egyserűségben és szegénységben nőttem fel, de olyan nagyon boldog voltam! Ettől függetlenül sokat sírtam magamban, mert annyira sajnáltam anyut, hogy nem tud nekünk főzni minden nap. De fel tudtam fogni, hogy sokszor nincs mit enni." Azt mondja, akkor érzi jól magát, ha adhat, "ha nekem van, akkor a környezetemben mindenkinek van". Önzetlensége gyerekkora óta végigkíséri. Bangó Margit szerint mérhetetlen szeretete a zenében teljesedik ki igazán, hiszen ahogyan mondja, amikor énekelhet, akkor minden bánatát, betegségét elfelejti: "A lelkemet a színpadon tárom ki az emberek előtt! Ha ez nem lesz, akkor már én sem leszek, ezt tudom!" A zenében "mindenevő", megszámlálhatatlan örökzöld slágert tud kívülről. Kiválasztottnak érzi magát, hogy a sok betegség ellenére is a mai napig színpadra tud állni. Vannak további tervei is, köztük az, hogy szeretne elindítani egy olyan folyamatot, amelynek végén kialakulhat a romák és a nem romák közötti béke, elfogadás. Kedden, 13:30-tól a LifeNetwork tévé "Egy kávé Szily Nórával" című műsorának vendége Bangó Margit.

Az Egy kávé Szily Nórával című műsor minden hétköznap 13:30-tól és szombatonként 17:30-tól kerül képernyőre a LifeNetwork tévében. Magyarország egyik legnézettebb életmódcsatornája már 2 millió háztartásban fogható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!