A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Harcsafilé krémes és ropogós karfiollal - La Maréda Étterem, Győr

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?Forrás: Origo

  • 1200 gramm tisztított harcsafilé
  • 50 gramm tisztított vaj
  • 1500 gramm karfiol
  • 100 gramm fehér vaj
  • csipet sáfrány
  • csipet szerecsendió
  • tintahal paszta

Hogyan kell elkészíteni?

A karfiolt megtisztítjuk, felét ropogósra, másik felét puhára főzzük sós vízben. A ropogós karfiolt vajon sáfránnyal ízesítve átmelegítjük kevés alaplével. A krémes karfiolhoz mixerben vajat adunk és őrölt szerecsendiót. A halat 1 órával a sütés előtt sózzuk, majd rácsra tesszük és serpenyőben, vagy wokban megfüstöljük, majd tisztított vajban készre sütjük. A film mintájára tálaljuk.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!