Mi kell hozzá?
körethez:
Hogyan kell elkészíteni?
A bőrös csirkemellből a csontot kifejtjük, sózzuk, borsozzuk, közepébe aszalt paradicsomot, bazsalikomot helyezünk. Folpackba göngyöljük, levákuumozzuk, majd 62,5°C-on 40 perces vízfürdőbe helyezzük.Utána kibontjuk, semleges zsiradékon körbesütjük és pár percre 170-180 fokos sütőbe helyezzük, tálalás előtt rövid ideig pihentetjük.
Körethez a sárgarépát megtisztítjuk, karikára vágojuk vákuumzacskóba helyezzük. adjunk hozzá csipet cukrot, sót, borsot, csirkelaplét fokhagymát, kakukkfüvet és vajat. Ezt levákuumozva 1,5 órát 100 fokos gőz alá helyezzük. Kibontom, kakukkfű szárát eltávolítva leturmixoljuk, átszűrjük. A zöldborsókat és a hüvelyeket tálalás előtt blansírozzuk.