Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Gyúrjuk össze a lisztet, barna cukrot, a vajat, és két tojássárgáját, majd egy órát hagyjuk pihenni a hűtőben. Langyos vízben oldjuk fel a zselatint, majd adjuk hozzá a tejfölt és a porcukrot, a tejszínhabot, majd poharakba tesszük, erre habzsák a legpraktikusabb megoldás. A poharakat a hűtőbe tesszük 15-30 percre. A málnaszemeket hintsük meg porcukorral, törjük össze, és adjuk hozzá fél citrom levét. Keverjünk hozzá friss bazsalikom leveleket. Süssük ki a tésztát, majd törjük szét. A lehűtött poharakba kanalazzuk a málnát, majd a szórjuk meg a tetejét a tésztamorzsákkal, majd a bodzahabbal megkoronázzuk a pohár desszertet. A bodzahab tulajdonképpen tejszínhab, amihez bodzaszörpöt adtunk.