Tiszai harcsapaprikás túrós-kapros csuszával - Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő
![](https://cdn.origo.hu/2024/02/FBlkMdDgUthqWypQ6gGVADwNoj7NLpnmvI_hp-oJU0s/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg1ZjQ0OTc2MTM0YTQ0ZWFiYjJkZmQzODlmZWU0ZDE3.webp)
Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Készítsünk halászlevet, majd szűrjük át és habarással sűrítsük be. A harcsa szeleteket nagyon kevés zsiradékon süsük ki, sóval-borssal ízesítsük és körülbelül 15 percig sütjük. Főzzük ki a csuszatésztát, majd tegyük fel pirulni ugyanabba a serpenyőbe, amelyikben a hal sült. Tegyük rá a túrót, és ízesítsük sóval. A serpenyőben forgassuk át , majd amint egy kis színt kapott, csurgassunk rá tejfölt. Tálalásnál szórjuk meg a csuszát friss vágott kaporral, majd a paprikás halászléből készült mártás merjük rá egy kevés tejföllel.