Mi kell hozzá?
Fűszerkeverékhez:
Coleslaw saláta:
Készítsünk fűszerkeveréket a hozzávalókból. Szórjuk be a húst a fűszerkeverékkel, vagy forgassuk meg benne úgy, hogy minden oldalról érje. A húst fatüzelésű kemencében – úgynevezett smokerben- tudjuk kisütni 120 fokon és nagyjából 6 és fél - 8 óra hosszat sütjük. Ha elkészült a húst, daraboljuk fel és adagoljunk hozzá barbecue-szószt és fűszerkeveréket. Ízlésünk szerint válasszunk zsemlét, vagy egyéb pékterméket, töltsük meg a hússal és a Coleslaw salátával, és már fogyaszthatjuk is.
Coleslaw saláta:
Vágjuk össze a káposztát, tegyünk hozzá egy kevés paradicsomot, és locsoljuk meg egy kis majonézzel. Fogyasztás előtt a salátát sózzuk, borsozzuk és tehetünk bele egy kis hagymát.