Pulled pork szendvics - Terminál, Budapest
![](https://cdn.origo.hu/2024/02/ERyqkBACL92UZcCQu-qaT1gm41EiSDMOeSvc0qw1YNk/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIzMzQxN2MxZWZiNDRlNTY4NDFjMDRjYjU5YWU0ZWQ5.webp)
Mi kell hozzá?
Fűszerkeverékhez:
Coleslaw saláta:
Készítsünk fűszerkeveréket a hozzávalókból. Szórjuk be a húst a fűszerkeverékkel, vagy forgassuk meg benne úgy, hogy minden oldalról érje. A húst fatüzelésű kemencében – úgynevezett smokerben- tudjuk kisütni 120 fokon és nagyjából 6 és fél - 8 óra hosszat sütjük. Ha elkészült a húst, daraboljuk fel és adagoljunk hozzá barbecue-szószt és fűszerkeveréket. Ízlésünk szerint válasszunk zsemlét, vagy egyéb pékterméket, töltsük meg a hússal és a Coleslaw salátával, és már fogyaszthatjuk is.
Coleslaw saláta:
Vágjuk össze a káposztát, tegyünk hozzá egy kevés paradicsomot, és locsoljuk meg egy kis majonézzel. Fogyasztás előtt a salátát sózzuk, borsozzuk és tehetünk bele egy kis hagymát.