Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
A pármai sonkát 180 fokon süssük 8-10 percig, ez a tálaláshoz szükséges. Tegyük fel főni a tejszínt őrölt szerecsendióval, feketebors, majd ha elkezd forrni, elzárjuk alatta gázt és hozzáadjuk a római juhsajtot. Forrósítsuk fel a teflon serpenyőt, a felszeletelt vargányát tegyük bele, locsoljuk meg olívaolajjal, adjunk hozzá egy gerezd fokhagymát. Ha karamellizálódtak a gombák, adjuk hozzá a kakukkfüvet és a fehérbort. Figyelni kell, hogy amikor a fehérbort öntjük, húzzuk le a gázt. Tegyük hozzá a koktélparadicsom gerezdeket. Sózzuk, borsozzuk. A tésztához szükséges lisztet, tönkölybúzát és tojást gyúrjuk össze, nyújtsuk ki, majd főzzük meg. Mivel friss tésztáról van szó, 4-5 perc alatt megfő. A tésztát forgassuk össze a gombával, szórjuk meg petrezselyemmel és pár csepp olívaolajat adjunk hozzá.