Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
1.A hagymát és a gyömbért megpároljuk, felöntjük az ecettel és a fehérborral, majd teljesen elfőzzük.
2.Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott káposztát és puhára pároljuk.
3.Az alaplével öntsük fel, majd forraljuk fel és hagyjuk állni.
4.Erős turmixban hozzákeverjük a savanyúkáposztát és átszűrjük.E
5.Felforraljuk és megsózzuk.
6.A babot egy éjszakára áztassuk be, majd öblítsük le.
7. Főzzük puhára vízben, sózzuk meg és 10 percre hagyjuk állni.
8.Leszűrjük, majd megolvasztott zsírba tesszük, és nagyon lassan tovább főzzük.
9.Tálaláskor a tányérba tesszük a babot, a kimcsit, valamint a kolbászt ás öntsük rá a levest.