Hozzávalók:
6 db csirke comb filéje
15 dkg vöröshagyma
0,5 dl napraforgĂł olaj
4 gerezd fokhagyma
1 tk majoranna
sĂł,
frissen őrölt bors
2 cs petrezselyem zöld
15 dkg sárgarépa
15 dkg petrezselyem gyökér
10 dkg lila hagyma
1 db kápia paprika
15 dkg fejes káposzta
10 dkg rukkola
1 dl napraforgĂł olaj
Hogyan kell elkĂ©szĂteni?
Az aprĂłra vágott vöröshagymán megpirĂtom a nagyobb kockára vágott csirkecomb filĂ©t. ĂŤzesĂtem sĂłval, kevĂ©s fokhagymával, frissen Ĺ‘rölt borssal, Ă©s egy kevĂ©s majorannával. MegpirĂtom. Adok hozzá egy kevĂ©s vizet Ă©s fedĹ‘ alatt fĂ©lpuhára párolom. Hozzáadom a megmosott űrtartalomra kimĂ©rt gerslit, Ă©s elkeverem. Hozzá adom a gerslihez kĂ©pest kĂ©tszeres mennyisĂ©gű vizet, Ă©s lassĂş tűzön fedĹ‘ alatt kĂ©szre fĹ‘zöm. Amikor kĂ©sz, nyersen hozzákeverem a vĂ©kony metĂ©ltre, juliennere vágott sárgarĂ©pát, petrezselyem gyökeret, lilahagymát, piros szĂnű kápia, paprikát, vágott petrezselymet, Ă©s egy kevĂ©s fehĂ©r káposztát. FedĹ‘ alatt hagyom egy kicsit állni. Tálaláskora tetejĂ©re zöld salátát teszek.
Aki szeretne egy kis ropodĂłs Ă©rzĂ©st, szĂłrjon az Ă©telre pirĂtott napraforgĂł magot