Szarvasmarhasonkás szendvics melegen és hidegen

Vágólapra másolva!
Szarvasmarhasonkás szendvics melegen és hidegen
Vágólapra másolva!

Hozzávalók:

400 gr magos kenyér
150 gr tejföl
1 szál újhagyma
1 cs kapor
1 cs petrezselyem zöld
100 gr kovászos uborka
12 gr só
édesítőszer
250 gr sajt
200 gr paradicsom

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

A tejfölt, összekeverem karikázott újhagymával, kaporral, apróra vágott petrezselyem zölddel és. A kovászos uborkát nagyon apróra vágva keverem bele. Ízesítem sóval, és egy kevés édesítővel. A magos kenyeret megkenem az elkészített krémmel, ráfektetem a marha sonkát, arra ráteszem a paradicsom karikákat, és befedem a vékonyra szeletelt trappista sajttal. Forró, előmelegített sütőben készítem el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!