Hozzávalók:
200 gr kiskönyök tészta
800 gr sült csirkecomb
50 gr rukkola
100 gr fejes saláta
150 gr körte
150 gr nektarin és őszibarack
100 gr tejszínes sajt krém
50 gr citrom kifacsart leve
50 light majonéz
5 gr őrölt fehér bors
5 gr só
25 gr frissen reszelt gyömbér
Hogyan kell elkészíteni?
A kifőzött kiskönyök tésztát és kihűtöm. A megsült csirkecombot kicsontozom. Kisebb darabokra tépkedem. Összekeverem a tésztával. Rukkolát és tépett fejes saláta levelet is hozzákeverem.
Őszibarack és körte cikkeket is teszek bele. A tejszínes sajtkrémet ízesítem majonézzel, citromlével, sóval, frissen őrölt borssal, és reszelt friss gyömbérrel. Ezzel az öntettel ízesítem készre a tésztasalátát.