Hozzávalók:
6 dkg paradicsom püré
40 dkg csiperkegomba
0,5 dl száraz vörösbor
1 gerezd fokhagyma
só, őrölt bors
1 kávéskanál szárított kakukkfű
10 dkg reszelt trappista sajt
20 dkg mozzarella sajt
Hogyan kell elkészíteni?
Az apróra vágott póréhagymát megpirítom étolajban. Kevés vörösbort elpárologtattok rajta. A paradicsompürét hozzáadom. Ízesítem egy kevés kakukkfűvel, fokhagymával, sóval, és frissen őrölt borssal. Beleteszem a cikkekre vágott gombát, és puhulásig főzöm. A mikor elkészült, reszelt sajtot keverek hozzá. Sós puffasztott rizsre vagy extrudált kenyérre kenem jó vastagon. A tetejére
mozzarella sajtot, vagy bármilyen olvadós sajtot teszek, és rásütöm.