Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!
A részek visszanézhetők:
1. ELSŐ RÉSZ
2. MÁSODIK RÉSZ
5. ÖTÖDIK RÉSZ
6. HATODIK RÉSZ
7. HETEDIK RÉSZ
10. TIZEDIK RÉSZ
15. TIZENÖTÖDIK RÉSZ
20. HUSZADIK RÉSZ
30. HARMINCADIK RÉSZ
40. NEGYVENEDIK RÉSZ
50. ÖTVENEDIK RÉSZ
Receptekért kattintson az étel nevére:
1.rész
2. rész
HÚSLEVESBEN FŐTT MARHA HAMIS VADAS MÁRTÁSSAL, PETREZSELYEMGYÖKÉR FELFÚJTTAL
TARJASZELETEK KÁPOSZTASALÁTÁVAL, ÉS ROPOGÓS KÖRETTEL
3. rész
NYÁRI CSIRKE PAPRIKÁS TÚRÓS CSUSZÁVAL
4. rész
TÖLTÖTT CSIRKECOMB ROPPANÓS ZÖLD KÖRETTEL
5. rész
TÖKFŐZELÉK SÜTŐBEN SÜLT RÁNTOTTHÚSSAL
6. rész
RICSES CSIRKE, RIZS HELYETT GERSLIVEL
PADLIZSÁNNAL ÉS CUKKINIVEL RAKOTT BURGONYA
SZŐLŐS ZÖLD LIMONÁDÉ REBARBARÁVAL
7. rész
PAPRIKÁS PADLIZSÁNKRÉM, MARINÁLT SÜLTPAPRIKA
8. rész
SPAGETTI ZÖLDSÉGGEL, CSIRKÉVEL
9. rész
CIGÁNYPECSENYE, HAGYMÁS GYÖKÉRREL
10. rész
EGÉSZSÉG KOKTÉL ÉS ZÖLDSÉG KRÉM
SÜLT CSIRKECOMB KELKÁPOSZTÁVAL, GOMBÁS ÁRPAGYÖNGGYEL
HAGYMÁS BAB, KOLBÁSZOS TOJÁSLEPÉNNYEL
11. rész
CÉKLÁS, ERDEI GYÜMÖLCSÖS EGÉSZSÉG KOKTÉL
12. rész
FÜSTÖLT SAJT STEAK CHILIS TÖKPÜRÉVEL, SÜLT SZILVÁVAL
KÁPOSZTÁS HARCSAPAPRIKÁS JUHTÚRÓS LEPÉNNYEL
13. rész
MÁKOS SÜTEMÉNY MÉZES TÖKLEKVÁRRAL
14. rész
LENCSE SALÁTA SÜLT CAMEMBERT SAJTTAL
RAKOTT KEL CSIRKECOMBBAL, GERSLIVEL
15. rész
GESZTENYÉS CSIRKEMELL ALMÁS PÁROLT KÁPOSZTÁVAL
KRUMPLI LEVES CSICSÓKÁVAL, KOLBÁSSZAL
16. rész
SÁRGABORSÓ FŐZELÉK PARADICSOMOS KACSAZUZÁVAL
TÖLTÖTT CUKKINI TEJFELES KELKÁPOSZTÁVAL
17. rész
ALMA, KELKÁPOSZTA, CITROM, ZELLER, DIÓ, BORSÓ, CSIRKEMÁJ
18. rész
KELKÁPOSZTA LEVES BURGONYA KOCKÁVAL, KOLBÁSZ KARIKÁKKAL
TATÁR RÉPA, HAGYMÁS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL, FOKHAGYMÁS PARENYICÁVAL
19. rész
GESZTENYÉS BURGONYA MÁRTÁS CSIRKE MELLÉVEL
20. rész
BABSALÁTA RETEKKEL, ÚJHAGYMÁVAL, SAJTOS ILLATOS KARAJJAL
FŰSZERES TÚRÓKRÉM MAGOS KENYÉREN
SÁRGARÉPA TÖRET SAJTBA BURKOLT HÚSPOGÁCSÁVAL
21. rész
NYÚL RAGÚ SPAGETTIVEL, ZÖLDSÉGGEL
FŰSZERVAJ TELJES KIŐRLÉSŰ KENYÉRREL
KASZINÓTOJÁS, FRANCIA SALÁTA, SONKA TEKERCS
22. rész
TEJFELES KÁPOSZTASALÁTA SZÓJASZÓSSZAL
MELEGSZENDVICS BUDAY PÉTER MÓDRA
JOGHURTBAN SÜLT CSIRKEMELL SAJT CHIPS-SZEL, UBORKASALÁTÁVAL
23. rész
ALMÁS DIÓS SPENÓT SALÁTA, MÉZZEL, KÉKSAJTTAL, GRÁNÁTALMÁVAL
24. rész
BAZSALIKOMOS EPER CITROMHABBAL
ZÖLDBORSÓS ÚJBURGONYA, SAJTBAN SÜLT CSIRKÉVEL, UBORKÁS JOGHURTTAL
25. rész
CSIRKECOMB ÉS FASÍRT, ZÖLDBORSÓS CUKKINIVEL
26. rész
MELEG SALÁTA CÉKLÁKKAL, ÚJBURGONYÁVAL
27. rész
MANGALICA PECSENYE SONKÁVAL, NEKTARINNAL
SZARVASMARHASONKÁS SZENDVICS MELEGEN ÉS HIDEGEN
28. rész
29. rész
KOLBÁSZOS LECSÓS TÉSZTA SALÁTA
ÉDES GYÜMÖLCSSALÁTA GNOCCHIVAL
30. rész
MARINÍROZOTT PAPRIKA ÉS PADLIZSÁN
GYÜMÖLCSÖS TÉSZTASALÁTA CSIRKECOMBBAL
FRISS SALÁTA KÖLESSEL, NEKTARINNAL ÉS ALMÁVAL
31. rész
SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL, BARACK MÁRTÁSBAN
FRISS SPENÓTTAL, GOMBAKRÉMMEL RAKOTT, SAJTBAN SÜLT BURGONYA
KARALÁBÉS SPAGETTI FÖLDIMOGYORÓVAL
32. rész
CSIRKEMELL SAJTOS DIÓMÁRTÁSSAL ÉS SÜLT ŐSZIBARACKKAL
ŐSZI GYÜMÖLCS SALÁTA TÚRÓKRÉMMEL
HÚSOS, ZÖLDSÉGES RAKOTT GNOCCHI
33. rész
HARCSAPAPRIKÁS TÚRÓS KÖLESFELFÚJTTAL
34. rész
FEHÉR KŐRÖZÖTT ÉS PIROS KŐRÖZÖTT
KELKÁPOSZTA FŐZELÉK SERTÉSPÖRKÖLTTEL, ZSIRADÉK ÉS LISZT NÉLKÜL
LENCSELEVES ZSIRADÉK, TEJTERMÉK ÉS LISZT NÉLKÜL
35. rész
BORSOS TOKÁNY, GOMBÁS RIZSFELFÚJTTAL
KÖNNYÍTETT PAPRIKÁS KRUMPLI, ROPPANÓS KÁPOSZTASALÁTÁVAL
36. rész
37. rész
TÁRKONYOS LASKAGOMBA LEVES SOK ZÖLDSÉGGEL
DIÓS, CUKKINIS, SAJTOS LASKAGOMBAKRÉMES SPAGETTI
38. rész
PARADICSOMOS, GOMBÁS ,,MELEGSZENDVICS"
39. rész
GŐZÖLT HARCSA, HAGYMÁS GERSLIVEL
KUKORICAPEHELLYEL BUNDÁZOTT ALMA
40. rész
PÁCOLT PISZTRÁNG, HIDEG CUKKINI SPAGETTIVEL
41. rész
KLASSZIKUS RIZSES HÚS MELEG SALÁTÁVAL
SÜTŐBEN SÜLT PALACSINTA KÖRTÉVEL
42. rész
43. rész
HORTOBÁGYI APRÓ PECSENYE TACOBAN
FOKHAGYMÁS TARJA TÉLI ZÖLDSÉGEKKEL
ROPOGÓS CSIRKEMELL HAGYMÁS CÉKLÁS KÖLES SALÁTÁVAL
44. rész
PÁCOLT SÜLT OLDALAS BABOS SALÁTÁVAL
CSIRKEMELL DUBARRY MÓDRA, ZÖLDBABOS KÖLESSEL
45. rész
PARADICSOMOS SAJTLEVES, SAJT TALÉRRAL
FRISS ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT BURGONYA
46. rész
SÜLT ANGOL SZALONNA PARADICSOMOS KÖLESSEL
SÜLT CSIRKEMELL BROKKOLI KRÉMES RIZZSEL ÉS CÉKLÁVAL
47. rész
MARHAPÖRKÖLT VELŐS KUKORICALEPÉNNYEL, FRISS SALÁTÁVAL
48. rész
BURGONYÁS MEDVEHAGYMALEVES HÚSGOMBÓCCAL
CIGÁNYPECSENYE ROZSDÁS MÁRTÁSSAL, JUHTÚRÓS ZELLERPÜRÉVEL
49. rész
HAGYMÁS CSIRKEMELL, KAPROS TÚRÓS CSICSERIBORSÓVAL
CSIRKEMELL SPÁRGÁVAL, SAJTOS ÉDESBURGONYA PÜRÉVEL
50. rész
KIJEVI CSIRKEMELL ZÖLDSÉG KÖRETTEL
TÚRÓ FELFÚJT ERDEI GYÜMÖLCSÖS JOGHURT ÖNTETTEL
51. rész
HAMBURGER BIVALYHÚSBÓL (LEHET MARHA IS)
KARALÁBÉFŐZELÉK KOLBÁSZOS TOJÁSLEPÉNNYEL
GÖNGYÖLT BIVALYHÚS, LENCSÉS KÁPOSZTÁVAL (LEHET MARHA IS)
52.rész
HOT DOG BIVALY KOLBÁSZBÓL (BÁRMILYENBŐL LEHET)
ZÖLDSÉGES, KOLBÁSZOS CSICSERIBORSÓ LEVES
BORJÚMÁJ, SAJTOS KUKORICAPÜRÉVEL ÉS SÜLT ZÖLDSÉGGEL
Buday Péter új műsora a Keverd újra, Buday! július 8-tól kéthetente szombaton 16:00-kor a LifeTv műsorán!