Göngyölt bivaly hús, lencsés káposztával

Vágólapra másolva!
Göngyölt bivaly hús, lencsés káposztával
Vágólapra másolva!

Hozzávalók:

4 db reszelt főtt tojás
1 db friss tojás
10 dkg reszelt csiperke gomba
3 szál újhagyma
4 db 15 dkg-os hátszín szelet
20 dkg vörös hagyma
1 kg fejes káposzta
20 dkg lencse
3 dl zöldség alaplé
24 gerezd fokhagyma
0,5 dl étolaj

őrölt bors

Forrás: LifeTv


Elkészítés:

A hátszínt kiklopfolom tenyérnyi darabokra. Beleteszem az összegyúrt tölteléket.Összehajtom, hogy ne tudjon kiszökni belőle a töltelék. Nagyon magas hőfokon elősütöm az előmelegített sütőben. A gyalult káposztát, a szeletelt vöröshagymát, összekeverem, és meggyúrom. Lencsét szórok közé, és ízesítem sóval, fokhagymával. Keverek bele étolajat,. Kibélelem a tepsit vele, belefektetem az elősütött töltött hátszíneket. Kevés zöldségalaplével felöntöm. Alufóliával betakarom. A sütőben 130 C-fokon két óra alatt készre sütöm.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!