A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az öregedés sokaknak rémálom. Viszont találkozhatunk olyan ízig-vérig nőkkel, akik 50 év felett is formában tudnak maradni. Kivel ne fordult volna elő, hogy elkerekedett a szeme, amikor egy vonzó ismerőséről kiderült valódi kora. Van, aki szerencsésen örökölte génjeit, de akinek nem kedvezett így a természet, kis odafigyeléssel elérheti, hogy idősebb korban is megforduljanak utána az utcán. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fNAcD7NnJFOx6YPP
Vágólapra másolva!

Túl vannak már húszas éveiken azok a magyar hírességek mérettetek meg dr. Tóth Tamás belgyógyász, gasztroenterológus, obezitológus, a LifeNetwork 2030 című reality showjának szakértője előtt. A szakember szerint egészséges testsúly megtartása minden korosztály számára ajánlott, azonban az esztétikum mellett az egészségünk miatt is érdemes mindent megtenni azért, hogy jó formában legyünk.

A LIFE Magazin háziversenyének döntősei Szűcs Judit énekesnő, Sütő Enikő egykori modell, Ungár Anikó színésznő, Csepregi Éva énekesnő voltak. Ők azok, akik mellett ma sem tudnak pupillatágulás nélkül elmenni a férfiak, és akik több tejszínhabot kapnak a kávéjukra a pincérektől, mint nőtársaik.

De lássuk, mi volt a véleménye a dívákról dr Tóth Tamásnak: Csepregi Éván szerinte van némi fölösleg, ami előnyös, mert kisimultabb az arca. Szűcs Juditnál a táplálkozás és mozgása terén is mindent rendben talált, a bőrét pedig átlagon felülinek értékelte. Ungár Anikó volt a legidősebb a csapatban, az ő a bőre és súlya is ideális. Sütő Enikőre pedig férfiként és orvosként is a következőt nyilatkozta: "nagyon rendben van"

Azonban nem lehet mindenki első, végül a doktor választása Ungár Anikóra esett. Gratulálunk Neki.

http://mkod.hu/test/voting/?id=200

Nézd meg a teljes riportot a LIFE Magazinban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!