A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nincs többé korai magömlés!

Vágólapra másolva!
Öt perccel a közösülés előtt használva jelentősen késlelteti az orgazmust egy újonnan kifejlesztett spray.
Vágólapra másolva!

Végre egy szer, amely megnyugvást hozhat a korai magömléstől szenvedő férfiak számára. A spray már két kísérleti fázison túl van, és mindkét vizsgálat bizonyította hatékonyságát.

A lidokain és prilokain hatóanyagú szert a pénisz végére kell juttatni röviddel a közösülés előtt. A sprayt kipróbáló amerikai, lengyel és kanadai férfiak ötször hosszabb ideig tudták késleltetni magömlésüket, mint placebót (hatóanyag nélküli készítményt) kapó társaik. A kutatók szerint az is nagy siker, hogy mind a sprayt használó férfiak, mind partnereik magasabb fokú kielégülésről számoltak be.

"Jelenleg Magyarországon a korai magömléssel küzdő férfiaknak vagy érzéstelenítő géleket vagy óvszerrel való közösülést ajánlunk, ezek ugyanis részben érzéstelenítik a makkot, ami késleltetheti a magömlést" - vázolta a hazai helyzetet Dr. Kardos Róbert urológus. "Amennyiben ezek a technikák sem segítenek, csökkentett dózisban antidepresszánsokat szoktunk javasolni, amelyeknek a mellékhatása lehet a magömlés késleltetése. Amennyiben szervi elváltozást nem találunk, akkor érdemes szexuálpszichológushoz fordulni a problémával" - fejtette ki a szakember


Definíció szerint korai magömlésről beszélünk, ha az ejakuláció a behatolás utáni egy percen belül megtörténik, és a gyorsaság gondot okoz a férfi számára. A probléma a 18-59 év közötti amerikai férfiak körülbelül harmadát érinti, ami azt jelenti, hogy a korai magömlés kétszer olyan gyakori, mint a merevedési zavar. A korai magömlés kezelésére eddig nem állt rendelkezésre elfogadott gyógyszer.

A Dél-Floridai Szexuális Egészségközpont kutatói által kifejlesztett spray kísérleti eredményei viszont ígéretesek. A cég szeretné a közeljövőben elnyerni az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyezési Hivatal (FDA) jóváhagyását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!