A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Nemzeti Főnökölelgető Nap gyakran munkahelyi szexbe torkollik

Vágólapra másolva!
A héten volt a brit Nemzeti Főnökölelgető Nap. Néhány remekül időzített kutatásból kiderül, hogy bizony jó néhány irodai ölelés fordulhat erotikába az ünnep jóvoltából.
Vágólapra másolva!

A BeNaughty internetes randivonal szerint egy ilyen hétköznapi, ártatlan munkahelyi gesztus gyakran fajul egész mássá. Több mint 2000 férfit és nőt kérdeztek ki arról, hogy adódott-e romantikus kalandjuk abból, hogy megölelték a főnöküket.


A férfiak 19 százaléka ismerte el, hogy női főnökükkel keveredtek szexuális viszonyba egy ölelést követően. A nők 18 százaléka vallotta be, hogy a férfi főnök alatt kötöttek ki hasonló eset után. Arra a kérdésre, hogy szerintük a főnök ölelgetése vezethet-e munkahelyi afférhoz, a nők 44 százaléka, a férfiak 26 százaléka válaszolt igennel.


"A Nemzeti Főnökölelgetős Nap látszólag jó ötlet, hogy a főnök és beosztottjai jobban összeismerkedjenek" - jegyezte meg a BeNaughty munkatársa, Sean Wood. "Valójában azonban egy puskaporos hordó. Azt mondom, csak az ölelgesse a főnökét, aki le is akar vele feküdni."


A felmérésben résztvevők 23 százaléka jelezte, hogy megölelte a főnökét, 70 százalékuk pedig meg is bánta.


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!