Genetika, élelmiszer, manipuláció 2.

Vágólapra másolva!
GMO : fogyasztók, gazdaság, környezet
Vágólapra másolva!

A Mindentudás Egyeteme Klubja másodszor teremt lehetőséget arra, hogy találkozzanak azok a szakmai és civil szervezetek, tudományos kutatók, akik a genetikailag módosított növények témakörével foglalkoznak. Az első alkalommal (2005. március 30.) a növények és élelmiszerek géntechnológiával történő módosításának molekuláris biológiai és genetikai vonatkozásainak áttekintését végezték el a résztvevők. Folytatásként ezen eljárások eredményeként előállított növények termesztésbe kerülésének ill. nem kerülésének széleskörű, ökológiai, közgazdasági, fogyasztóvédelmi pro és kontra érveit ismerhetik meg az érdeklődők.

A beszélgetés résztvevői:
Biacs Péter, a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal főigazgatója
Móra Veronika, Ökotárs Alapítvány, programvezető
Halmai Péter, Szent István Egyetem Vezető- és Továbbképző Intézet, tanszékvezető egyetemi tanár

Moderátor: Fábri György

Helyszín: KOGART Galéria
1062 Budapest, Andrássy út 112.

A beszélgetés időpontja: 2005. április 27. 18.30.

Jelentkezni a 06-30-30-30-310 normál tarifás telefonszámon, illetve regisztrációs oldalunkon lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!