A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elfogták a világ legkeresettebb pedofilját

Vágólapra másolva!
A thaiföldi rendőrség lecsapott az FBI által a legkeresettebb bűnözők között nyilvántartott 49 éves amerikai pedofil férfire. A nemzetközi hírű zongoraművész együtt szerepelt egy 11 éves kislánnyal egy pornófilmben.
Vágólapra másolva!

A férfi nemzetközi hírű zongoraművész, akit tavaly februárban Thaiföldön már letartóztattak hasonló, pedofíliával kapcsolatos bűncselekmények miatt. Pedofil képeket találtak a lakásán, emellett azzal is gyanúsították, hogy kiskorúakkal tartott fenn szexuális kapcsolatot. Tavaly márciusban az Egyesült Államok szövetségi bírósága vádat emelt ellene. Óvadék ellenében azonban szabadlábra helyezték, Rosser viszont miután szabadon engedték, megszökött. Hamis útlevéllel visszarepült Thaiföldre. A rendőrség szerint két hónappal ezelőtt utazott Thaiföldre az amerikai férfi

A zongoristát Thaiföld fővárosában, Bangkokban fogták el a helyi rendőrök. Éppen egy nyelviskolába tartott, amikor lecsaptak rá és őrizetbe vették. A férfi elleni legfőbb bizonyíték, hogy együtt látható egy pornófilmben egy 11 éves kislánnyal. Ráadásul emellett sok pedofil pornóképet is találtak a lakásán.

A bangkoki amerikai nagykövetség szóvivője közölte, hogy kérni fogják a férfi kiadatását. A tervek szerint az Egyesült Államokban állítják bíróság elé a neves zongoristát.

Rosser csak annyit mondott saját maga védelmében miközben megbilincselve vezették el a rendőrök újságírók előtt, hogy "nem az vagyok, akinek hisznek, egyszerűen csak szeretem Thaiföldet, ezért tértem vissza az országba."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!