A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Bin Laden szakácsa finom embernek ismerte gazdáját

Vágólapra másolva!
Oszama bin Laden szudáni szakácsa úgy emlékszik vissza gazdájára, mint kifinomult ízlésű ember, aki mindig tisztelettel bánt alkalmazottjaival. Bin Laden háromszintes szudáni villájában fényes fogadásokat adott.
Vágólapra másolva!

Bin Laden kifinomult ízlésű, szereti a gyümölcslét, és nagyon kedvesen bánik a személyzettel. Ezt az amerikai terrortámadások első számú gyanúsítottjának volt szudáni szakácsa mondta. A férfi állítása szerint Oszama bin Laden 1992-ig Szudánban élt, háromszintes villája volt, amelyben gyakran adott nagyszabású fogadásokat. A szudáni férfi, Mohammad al-Feki, állítása szerint ezekben az években állt bin Laden alkalmazásában.

A volt szakács elmondása szerint bin Laden rendszeresen bejárt a konyhába megkóstolni a készülő ételeket, különösen a csípős, nehéz kasbehet, ami a kedvenc étele, és rizsből és húsból készül. "Viszont mindig nagyon keveset evett. A legjobban a gyümölcsleveket szerette. Velünk mindig tisztelettel bánt, egy alkalommal lekevert a fiának egy pofont, amiért az úgy szólt hozzám, hogy nem tette hozzá: 'uram'. Nagyon szívesen viszontlátnám őt" - mondta al-Feki.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!