Hajszálmentes ételek kopasz szakácsoktól

Vágólapra másolva!
Egy kínai étteremlánc garantálja, hogy nem kerülhet hajszál az általuk készített ételekbe, mivel alkalmazottaik teljesen kopaszok.
Vágólapra másolva!

Kína éttermei az utóbbi időben több újítást is bevezetnek, hogy fel tudják venni a versenyt ez egyre sűrűbben megjelenő külföldi étteremláncokkal. A hazai éttermek fényűző dekorációkkal és elegáns pincérekkel próbálják megnyerni a betérő látogatókat. Egy étterem azonban teljesen új ötlettel állt elő: azt nem tudják garantálni, hogy nem lesz légy a levesben, de azt igen, hogy hajszál nem fordulhat elő az ételeikben. Az alkalmazottaik ugyanis a pincérnőktől a vezetőkig, teljesen kopaszok. Az étterem igazgatója a BBC-nek elmondta, hogy onnan származik ez az ötlet, hogy gyakori probléma a kínai éttermekben, hogy hajszál kerül az ételbe.

Az étterem alkalmazottainak többsége szívesen viseli a teljes kopaszságot, bár néhányan azt nyilatkozták, hogy munkaidőn kívül parókát hordanak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről