A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tizenegy izraelit lőttek le két ellenőrzőpontnál

Vágólapra másolva!
Tizenegy izraeli meghalt, 18-an pedig súlyosan megsebesültek két palesztin fegyveres támadásban vasárnap reggel - jelentette az izraeli rádió. Mindkét támadásnak katonai ellenőrzőpont volt a cépontja. Alig korábban pedig legalább kilencen vesztették életüket egy robbantásban Jeruzsálemben. Válaszul izraeli helikopterek és tankok palesztin célpontokat támadtak 
Vágólapra másolva!

Az egyik orvtámadás egy katonai ellenőrzőpontnál történt Ramallah közelében, nem messze Silwad nevű palesztin faluhoz és egy zsidó településhez, Ofrához, amelyben tíz izraeli vesztette életét, tizennégyen pedig megsebesültek. Egy palesztin fegyveres nyitott tüzet az ellenőrzőponton áthaladó autókonvojra. A halottak közül hat katona, négy pedig civil volt a jelentések szerint. A merénylőt nem sikerült elfogni.

A másik támadás a gázai-izraeli határnál történt, szintén egy katonai ellenőrzőpontnál: egy izraeli meghalt, négy pedig megsebesült egy palesztin lövéseitől.

Alig 12 órával korábban egy öngyilkos merénylő bombája legalább kilenc emberrel végzett Jeruzsálemben, egy zsinagóga közelében.

A terrorcselekményekre válaszul izraeli helikopterek és tankok három rakétát lőttek ki egy palesztin rendőrállomásra, közel Yasser Arafat palesztin vezető épületeihez - jelentették a palesztin források. Áldozatokról nem érkezett jelentés.

korábban:

Kilenc halálos áldozata van a jeruzsálemi robbantásnak

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!