A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

<P class="MsoNormal">Visszatértek a Kelet-Afganisztánban harcoló katonák

Vágólapra másolva!
Az Anakonda-hadműveletben harcoló 400 katona tért vissza a Kabul melletti bázisra Kelet-Afganisztánból. A hadművelet még folytatódik, bár a heves harcoknak már vége - állítja egy amerikai katonatiszt.
Vágólapra másolva!

Kelet-Afganisztánból 400 katonát vontak vissza a bagrami bázisra, akik az Anakonda-hadművelet keretében a tálibok és az al-Kadia-tagok ellen harcoltak a hegyek között. A leghevesebb összecsapásokon már túl vannak a katonák, de a hadművelet még folytatódik ebben a térségben - mondta a BBC-nek Bryan Hilferty őrnagy.

A nemzetközi egység segítségére az afgán védelmi miniszter körülbelül 1000 katonát küldött a térségbe. Állítólag több száz ellenséges harcost öltek meg az offenzívában, amelyet a Paktia tartománybeli Arma-hegységben indított március 2-án a nemzetközi antiterrorista koalíció. A harcokban legalább nyolc amerikai katona, és az afgán kormány hét katonája is életét veszítette.

Amerikai illetékesek szerint az ellenséges harcosokat már teljesen bekerítették, de az afgán parancsnokok arra figyelmeztetnek, hogy a hó segíti a rejtőzködésben a tálib és al-Kaida-harcosokat, akik könnyen meg is szökhetnek.

Korábban:

Hó nehezíti az afganisztáni harcokat

Bővítse videógyűjteményét!

Afganisztán szemtől szemben

Fórum:

A háború elkezdődött...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!