Egy éve keresik a szövetségi gyakornoklányt

Vágólapra másolva!
Egy éve nem ad életjelt magáról Chandra Levy, az a szövetségi gyakornoklány, akinek szexuális viszonya volt egy republikánus párti képviselővel, Gary Condittal. A lány szülei legalább azt szeretnék tudni, hogy mi történt huszonéves lányukkal, és ha meghalt, akkor ki ölte meg.
Vágólapra másolva!

Chandra Levy eltűnése előtt nem sokkal fejezte be gyakornokságát a szövetségi börtönirodában. A 24 éves lányt pont egy évvel ezelőtt, 2001. április 30-án látták utoljára egy washingtoni tornateremben. A lánynak szexuális viszonya volt a republikánus párti képviselővel, Gary Condittal, ezért eltűnését kiemelten kezelte az amerikai rendőrség. A republikánus párti vezetőket megosztotta a Condit házasságon kívüli kapcsolata a gyakornokkal: többen azt mondták, hogy le kellene mondania a képviselőségről, mert elfogadhatatlan, hogy egy képviselőnek házasságon kívüli viszonya legyen. A rendőrség szerint Condit nem szívesen működött együtt velük, csak annyit mondott, hogy semmi köze nincs a lány eltűnéséhez.

A fiatal lány szülei már egy éve nem kaptak életjelt lányuktól, mégis reménykednek, hogy még élve viszontlátják, vagy legalább azt szeretnék tudni, hogy mi történt a lányukkal. "Ha pedig megölték, azt szeretnénk tudni, hogy ki tette" - nyilatkozták a szülők a CNN-nek. A rendőrségnek ugyanakkor egy év elteltével sincs információja arról, hogy mi történhetett a lánnyal, ezért folytatják a nyomozást.

Korábban:

Megjelent az eltűnt gyakornoklány

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről