A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Három halott egy újabb csecsenföldi robbantásban

Vágólapra másolva!
Újabb robbantásos merényletet hajtottak végra Csecsenföldön. Egy orosz rendőrségi buszt röpítettek levegőbe a csecsen szakadárok, amelynek három utasa életét vesztette, heten megsérültek.
Vágólapra másolva!

Legkevesebb három halálos és hét sebesült áldozata van egy csecsenföldi robbantásos merényletnek. A csütörtökön végrehajtott támadásban a csecsenföldi orosz rendőrség egyik autóbusza repült levegőbe Csecsenföld és a szomszédos Ingusföld határán. Az első vizsgálatok eredményei szerint a robbanószerkezetet távirányítóval hozták működésbe. A hírről az Itar-TASZSZ orosz hírügynökség számolt be.

Egy csecsen nő öngyilkos merényletének következtében legalább 19 ember, köztük több orosz katona vesztette életét június 5-én az észak-oszétiai Mozdokban lévő orosz katonai támaszpont közelében. Május elején két öngyilkos merénylet közel 80 halálos áldozatot szedett Csecsenföldön. Az 1999. október 1-jén elkezdődött második csecsenföldi háború gerillaharccá alakult át: a csecsen szakadárok folyamatosan lecsapnak az orosz csapatokra. Aknákat és távirányítású pokolgépeket robbantanak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!