A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Csoki helyett ecstasy-t vitt a volt miniszter

Vágólapra másolva!
Lebukott a holland határon a volt izraeli energiaügyi miniszter, aki 30 ezer ecstasy-tablettát próbált Izraelbe csempészni csokisdobozokban. Az akcióhoz meghamisította diplomata-útlevelének érvényességét.
Vágólapra másolva!
Ecstasy: a memória gyilkosa/tudomany/elet/20040115emlekezetvesztest.htmlDNS-károsodást okoz a kokain és az ecstasy/tudomany/elet/20031208dnskarosodast.html

30 ezer ecstasy-tablettát próbált becsempészni országába Hollandiából Gonen Szegev volt izraeli miniszter. Az egykori kormánytag, aki 1992 és 1995 között töltötte be az energiaügyi miniszter tisztséget, meghamisította lejárt diplomata-útlevelének érvényességét, a kábítószert pedig M and M csokoládésdobozokba rejtette el - közölte vasárnap ügyvédje.

Szegev egy mára már megszűnt jobboldali párt tagjaként vett részt a kormányban a kilencvenes években. A drogügy miatt tavaly áprilisban tartóztatták le Izraelben. Az ecstasy-val a hollandiai Schiphol repülőtéren bukott le, ezt követően pedig, miután hosszú ideig tagadni próbált, vádalkut kötött az izraeli ügyészséggel. Bár beismerte tettét, az ügyészség még így is ötéves börtönbüntetést kér ellene.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!