A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Diákokat ejtett túszul Franciaországban egy volt tanár

Vágólapra másolva!
Túszul ejtett 20 embert és elbarikádozta magát egy nyugat-franciaországi iskolában az intézmény egyik korábbi tanára. A férfi a munkavállalási problémákról akar nyilatkozni a sajtónak - írja BBC.
Vágólapra másolva!

Túszul ejtett 18 diákot, egy tanárt és egy tanársegédet egy egykori tanár Franciaországban. A kézifegyverrel felszerelt tanár Sable-sur-Sarthe-ban, az ország nyugati részén tartja fogságban a diákokat és tanítóikat - írja a BBC.

A 33 éves férfi két éve vesztette el munkáját, akkor mondott fel neki az iskola. A férfi az egyik teremben barikádozta el magát, az iskola épületét körülvevő rendőrök tárgyalnak vele.

A BBC a rendőrségre hivatkozva azt írja, hogy a férfi a munkavállalási problémákról kíván nyilatkozni a sajtónak. A BBC úgy tudja, hogy a férfi beszélni szeretne a helyi polgármesterrel, Francois Fillon korábbi oktatási miniszterrel is.

Az iskola portása szerint a férfi korábban soha nem volt agresszív, sőt, jó humoráról ismerték, bár elbocsátásakor nagyon depressziósnak találták. Mint mondta, azért engedték be az iskolába, mert jól ismerték, így semmi rosszra nem gondoltak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!