Buszra várókra lőttek Los Angelesben

Vágólapra másolva!
Öten meghaltak és heten megsebesültek lövöldözésekben az Egyesült Államokban szerdán. Los Angelesben buszmegállóban várakozókra lőttek, Tennessee államban egy tízemeletes házban rántottak fegyvert.
Vágólapra másolva!

Los Angeles déli részén, helyi idő szerint szerda délután rendőrségi források szerint két támadó tüzet nyitott egy buszmegállóban várakozó emberekre, hatot megsebesítve, köztük egy kétéves gyermeket súlyosan. A tettesek elmenekültek.

A Tennessee állambeli kisvárosban, Bristolban öten meghaltak egy másik lövöldözésben, melyet valószínűleg egy vita váltott ki. Egy 26 éves férfi fegyvert rántott, és négy emberre rálőtt. Közülük hárman a helyszínen, a negyedik a kórházba szállítás után meghalt. A tettes ezután gépkocsin elmenekült a helyszínről - egy tízemeletes lakóházból -, de Virginia állam határán balesetet szenvedett. A rendőrök holtan találták az autója mellett, minden bizonnyal agyonlőtte magát.

Az Arkansas állambeli Little Rockban a helyi egyetem egyik diákjára lőttek rá az utcán, és sebesítették meg egy elrobogó gépkocsiból. A fiatalember saját lábán távozott a helyszínről, de később kórházba vitték. Az egyetem területét rövid időre lezárták. A bűncselekmény indítéka ismeretlen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!