A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Kórházba került Fülöp edinburghi herceg, az angol királynő férje. A 87 éves herceg eddig aktív életet élt, kórházba csak sportsérülések miatt került időnként. Jelenleg közelebbről meg nem nevezett mellkasi fertőzés miatt ápolják.
Vágólapra másolva!

Közelebbről meg nem nevezett mellkasi fertőzéssel kórházba vitték Fülöp edinburghi herceget, II. Erzsébet brit királynő férjét. A herceg hétvégi programjait elhalasztották - a Buckingham Palota csak ennyit közölt, további részleteket a 87 éves herceg állapotáról nem árult el.

Néhány napja a Buckhingam Palota arról tájékoztatta a brit sajtót, hogy Fülöp "komolyan megfázott", emiatt előfordulhat, hogy néhény programját el kell majd halasztani. Csütörtökön éjszaka egy London központjában levő magánkórházban vizsgálták - írja a BBC.

A herceg idős kora ellenére a BBC szerint eddig jó egészségnek örvendett, és aktív életet élt. Korábban általában csak sportsérülések miatt volt szüksége orvosi segítségre, annak ellnére ugyanis, hogy már elmúlt nyolcvan éves, még mindig részt vett fogathajtó versenyeken.

Fülöpöt szemmel láthatóan nem viselték meg - legalábbis nem mutatta ennek jelét - azok a súlyos vádak sem, amelyekkel Mohamed Fayed brit-egyiptomi milliárdos illeti őt Diana hercegnő halála óta. Fayed - a londoni Harrods luxusáruház és a párizsi Ritz szálló tulajdonosa - nem kevesebbet állít, mint azt, hogy az ő fia és a néhai walesi hercegnő életét kioltó 1997 augusztusi párizsi autószerencsétlenség valójában merénylet volt, amelyet Fülöp személyesen rendelt el, és utasítására a brit külső elhárítás, az MI6 hajtott végre.

A Diana-ügyben folyó londoni felsőbírósági vizsgálat vezetője azonban épp a minap tette közzé a féléves meghallgatás-sorozat után levont következtetéseit, amelyek szerint "morzsányi bizonyíték sincs" arra, hogy Fülöpnek, az MI6-nek vagy bármely brit állami szervnek bármi köze lett volna a szerencsétlenséghez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!