A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Összeütközött két amerikai hadihajó

Vágólapra másolva!
Egy üzemanyag-utánpótlást biztosító hajó és egy amerikai hadihajó ütközött a Csendes-óceánon csütörtökön, mielőtt a tanker megpróbálta volna feltölteni a hadihajót. Nem sérült meg senki, és olaj sem került a vízbe.
Vágólapra másolva!

Összeütközött két, az amerikai tengerészgyalogság kötelékébe tartozó hajó a Csendes-óceánon - közölte az amerikai Foxnews csütörtökön. A jelentések szerint mindkét hajó, az egyik egy hadihajó, a másik a hadihajót feltankolni akaró szállítóhajó, megsérült, de az utasok közül mindenki jól van, és olaj sem szivárgott a tengerbe az ütközés következtében.

A hadihajón közel ezer ember tartózkodott, a tanker legénysége pedig nem érte el a száz főt. A baleset Dél-Kalifornia közelében történt, később mindkét hajó tudta folytatni az útját San Diego felé.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen sérüléseket szenvedtek pontosan a hajók, mint ahogyan azt sem, hogy mekkora sebességel haladtak. Szakértők szerint tankolás előtt a két hajó általában 20 km/h körüli sebességgel szokta megközelíteni egymást, ilyen sebesség mellett pedig egy ekkora hajó esetében az ütközés jó nagy zajt csap, és még az acélt is meghajlítja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!