A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Maffiaszerű kivégzés Milánóban

Vágólapra másolva!
Öt lövést eresztettek egy gyógyszeripari cég tulajdonosába, és agyonlőtték a barátnőjét is Milánó belvárosában. A merényletet egyedül a 18 hónapos kislány élte túl, akit a nő a karjában tartott.
Vágólapra másolva!

Motoros támadók agyonlőttek egy olasz vállalkozót és barátnőjét Milánó belvárosának egyik forgalmas utcájában. A tájékoztatás szerint hétfő este a 43 éves Massimiliano Speltát, egy gyógyszeripari cég korábbi tulajdonosát, két férfi közelítette meg egy robogón. Öt lövést adtak le rá. Huszonegy éves dominikai barátnője, 18 hónapos kislányát tartva, megpróbált elmenekülni, de őt is agyonlőtték. A kisgyerek túlélte a merényletet. A gyilkos és a robogó vezetője bukósisakot viselt, így arcuk takarva volt.

Egyelőre nem lehet tudni, mi állhat a gyilkosság hátterében. Ritkán történik ilyen maffiaszerű kivégzés Olaszország pénzügyi fővárosában, Milánóban. A szervezett bűnözést leginkább Szicíliával, Nápollyal, Calabria tartománnyal és más szegény, déli vidékekkel társítják. Az elmúlt években azonban a maffia is elérte a gazdagabb Észak-Olaszországot, különösen a calabriai székhelyű 'ndrangheta bűnszövetkezet vált aktívvá ott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!