Vágólapra másolva!
Philip Seymour Hoffman vasárnapi halála után nyomozni kezdett a New York-i rendőrség, és kedd estére máris elfogtak négy embert, akit a színészhez köthető információk alapján találtak meg. A négy embernél 350 zacskó heroint találtak.
Vágólapra másolva!

Négy embert letartóztattak Manhattanben, New Yorkban abban a nyomozásban, amelyet az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman halála miatt indított a rendőrség. A letartóztatások során lefoglaltak 350 zacskó heroint is - írta a New York Times.

Philip Seymour Hoffmanra vasárnap találtak rá holtan. Halálát drogtúladagolás okozta, a New York-i Daily News úgy értesült, hogy a bérelt lakásán 50 zacskó heroint találtak a nyomozók, illetve egy, a drog előkészítéséhez szükséges kanalat is összekormozva.

A rendőrség kábítószeres csoportja három lakásban folytatott házkutatást a Mott utca 302. alatt kedd éjjel. A helyszínre a Hoffman halálához kötődő információk alapján jutottak el, ahol három férfit és egy nőt tartóztattak le, de egyiküket se vádolták meg drogkereskedelemmel, és a színészhez való kapcsolatukat sem erősítették meg egyelőre. A Mott utca 302. alatt lakó a 27-es lakásban lakó férfit és nőt (mindketten 22 évesek) drogbirtoklással és használattal gyanúsították meg.

A 38-as lakásban egy 57 éves férfi lakik, itt találták meg a 350 zacskó heroin többségét. A negyedik ember a 48 éves férfi, aki a 21-es lakásban lakik, de a 38-asban találták meg, amikor elkezdték a házkutatást.

A négyük közül többüknek volt dolguk a rendőrséggel, de egyszer sem drogkereskedés miatt. A 48 éves férfit háromszor is letartóztatták kisebb támadások miatt, az 57 éves férfi ellen pedig kisebb mennyiségű kábítószer birtoklása és illegális alkoholárusítás miatt folytattak eljárást korábban.

Kövessen minket Facebookon is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!