Életük legcsodásabb hálaadásnapi vacsoráját kínálja a tehetős vendégeknek az Old Homestead étterem.
Az extravagáns vacsora magában foglalja az ehető, 24 karátos aranydíszeket, az édesburgonya-pürét kísérő Royal Osetra 000 kaviárt (ez önmagában 16 ezer dollárba kerül), a libamájjal töltött, fiatal galambot és természetesen a hagyományos pulykát is.
Maga a pulyka háromkilónyi japán wagyu ágyon pihen – ez a világ legdrágább és az egyik tulajdonos, Marc Sherry szerint legfinomabb marhahúsa.
Az ár magában foglalja emellett az ülőhelyet, ahonnan remek kilátás nyílik a Macy’s hálaadásnapi parádéjára, egy hatezer dolláros vásárlási utalványt a Bloomingdale-be, a limuzint, amellyel a vacsorára, majd onnan hazaviszik a vendégeket, valamint táncleckéket a Fred Astaire Táncstúdióba, ahol az érintettek megtanulhatják a pulykatáncot.
Az étterem egyébként mindössze három négyfős társaságot fogad ilyen különleges vacsorára, és két hely már el is kelt – számolt be az ABC News.