A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Nehéz lesz eljutni Németországba

German airline Lufthansa on strike LOGO STRIKE labour cabin crews SQUARE FORMAT
An aircraft of German carrier Lufthansa takes off from the airport in Munich, Germany, 6 November 2015. Lufthansa's cabin crews are going to go on strike at the airports in Frankfurt and Duesseldorf, starting in the afternoon hours on Friday, 6 November. Photo: Peter Kneffel/dpa
Vágólapra másolva!
Holnap is több budapesti Lufthansa-járatot törölnek, mert folytatódik a légiutas-kísérőik sztrájkja. A frankfurti, düsseldorfi és a müncheni bázisról induló vagy oda érkező járatokat érdemes figyelni.
Vágólapra másolva!

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér járatinformációi szerint csütörtökön mind a négy frankfurti járatot törölte a Lufthansa a légiutas-kísérők folytatódó sztrájkja miatt. A müncheniek közül a reggel 9 órás, illetve a 20.15-ös járat indul el, mivel azokat a Lufthansa CityLine üzemelteti. A düsseldorfi járatok szintén elindulnak, azokat az Eurowings közlekedteti.

A Lufthansa légiutas-kísérőinek sztrájkja miatt csütörtökön

összesen 933 járatot törölt a légitársaság.

A cég szerdán azt közölte, hogy csütörtökön a frankfurti, düsseldorfi és a müncheni bázisról induló vagy oda érkező járatok nem indulnak el. A kimaradások összesen 107 ezer utast érintenek világszerte.

Nem nagyon lehet majd felszálló Lufthansa-gépeket látni holnap Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Peter Kneffel

A munkabeszüntetés továbbra is csak a Lufthansa járatait érinti. A cégcsoporthoz tartozó többi társaság járatai (Swiss, Austrian Airlines, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Brussels Airlines) menetrend szerint közlekednek.

Szerdán a ferihegyi repülőtéren csaknem ezer utast érintett a sztrájk.

Összesen hét járatpárt töröltek.

A légiutas-kísérőket képviselő szakszervezet múlt pénteken hirdetett egyhetes sztrájkot, amelyet először csak a frankfurti és a düsseldorfi, később a müncheni bázisra is kiterjesztettek. A vita a korai nyugdíjba menetel és az öregségi nyugdíj feltételeiről folyik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!