Újabb listán lett első Orbán Viktor

Orbán, Brüsszel
20151015 - BRUSSELS, BELGIUM: Hungary's Prime Minister Viktor Orban pictured at the arrival on the first day of a two days European summit with head of states, Thursday 15 October 2015, at the European union headquarters in Brussels. BELGA PHOTO THIERRY ROGE
Vágólapra másolva!
A Politico év embere választása után újabb listán lett első Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök és az Európai Bizottság elnökének kézfogását egy amerikai szórakoztató honlap az év legkínosabb pillanatának nevezte. 
Vágólapra másolva!

Nem biztos, hogy Orbán Viktor örülni fog a BuzzFeed legújabb listájának. Az amerikai szórakoztató honlap

2015 legkínosabb pillanatait rangsorolta,

az első helyre a magyar miniszterelnök emlékezetes kézfogása került Jean-Claude Junckerrel.

Nem sértődött meg

Az Európai Bizottság elnöke és a magyar kormányfő idén januárban találkoztak. Kézfogásuk után Juncker nem engedte el Orbán kezét, hanem szép lassan maga után húzta. A gesztuson a magyar miniszterelnök nem sértődött meg, egy háttérbeszélgetésen érdekes politikusnak nevezte Jean-Claude Junckert.

– mondta Orbán.

A lengyelek is felkerültek

A BuzzFeed listáján nem Orbán Viktor az egyetlen politikus, nyolcadik helyre került például Tomasz Siemoniak lengyel védelmi miniszter, aki egy NATO-eseményen mikrofonnak nézett egy asztali lámpát. A középmezőnybe került az amerikai republikánusok elnökjelöltségéért ringbe szálló Donald Trump is egy szintén érdekes kézfogással.

Orbán Viktorra a Politico szerint a jövőben is érdekes lesz odafigyelni Forrás: BELGA/AFP/Thierry Roge

Orbán Viktort december elején a Politico magazin az év emberének választotta. A lap listája azt a 28 embert gyűjtötte össze, akik

felpezsdítik és alakítják az európai közéletet, és akikre a jövőben is érdemes lesz odafigyelni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről