A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Észak-Texas Watauga nevű városában borzalmas családi tragédia történt. Talán ember még nem volt ennyire elkeseredve, amikor felmentették egy gyilkosság vádja alól. Kiderült, hogy az apa ártatlan, de nem tud ennek örülni.
Vágólapra másolva!

2015-ben Anthony Michael Sanders 31 éves volt, a kisfia öt-, a kislánya kétéves. A túlzásba vitt játék olyan tragédiát okozott, ami örökre rányomta a bélyegét a család további életére. Az apát azzal a váddal tartóztatták le, hogy mivel megzavarta számítógépes játék közben, dühében a kétéves lánya szájára tapasztotta a kezét, amíg az meg nem fulladt. Sanders tagadta a vádat.

Állítása szerint neki a fia szólt, hogy a kislány az ágyban fekszik, és nem lehet felébreszteni.

Az apa döbbenten vette észre, hogy a kislánya nem lélegzik.

Anthony Michael Sanders Forrás: AFP

Ahogy a Fox News tudósít róla a Fort Worth Star-Telegram riportja alapján, két évvel később a kisfiú bevallotta az édesanyjának, hogy játék közben húga fejére szorított egy párnát, pontosabban megütötte vele, és állítólag "túl nehéz volt", a kislány pedig megfulladt. Kiderült az apa ártatlansága, de érthető módon nem tudott neki örülni, hiszen kisfia a valódi bűnös, ő ölte meg a húgát. A gyereken zúzódások és két harapásnyom is volt, hogy bármilyen vádemelés várható-e még az ügyben, arról az államügyész dönt majd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!