A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:05AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Majdnem egy óvodára zuhant le egy katonai helikopter Japánban

japán, helikopter
Kanzaki, 2018. február 5. Füst gomolyog abból az épületből, amelyre egy amerikai gyártmányú, Apache típusú katonai helikopter zuhant a Japán délnyugati részén fekvő Kanzakiban 2018. február 5-én. A helikopter egy általános iskola és óvoda közelében csapódott a földbe, fedélzetén két pilóta tartózkodott, sorsuk egyelőre ismeretlen. (MTI/AP/Kyodo News/Takahasi Ami)
Vágólapra másolva!
Lakott területre, egy iskola és óvoda közelében zuhant le hétfőn egy amerikai gyártmányú, Apache típusú katonai helikopter Japán délnyugati részén. A két pilóta meghalt, egy épület kigyulladt – közölte a védelmi minisztérium.
Vágólapra másolva!

A japán önvédelmi erők helikoptere, amelyet a Boeing cég gyártott, Szaga prefektúrában, Kanzaki településen szenvedett balesetet gyakorlatozás közben – mondta Onodera Icunori nemzetvédelmi miniszter.

A helikopter egy általános iskola és óvoda közelében csapódott a földbe.

Fedélzetén két pilóta tartózkodott, mindketten meghaltak. A lakóház négy lakója a baleset idején nem volt otthon.

Füst gomolyog abból az épületből, amelyre lezuhant a helikopter (MTI/AP/Kyodo News/Takahasi Ami) Forrás: MTI/AP/Kyodo News/Ami Takahasi

A nemzetvédelmi miniszter visszavonatta ideiglenesen 12 hasonló típusú helikopter felszállási engedélyét, amíg nem esnek át biztonsági ellenőrzésen.

Az NHK japán közszolgálati televízió által sugárzott felvételeken látható volt, amint a tűzoltók vízzel árasztanak el egy épületet, amelynek tetőszerkezetét és ablakait lángok mardosták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!