A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Életfogytiglant kapott a gyilkos migráns, aki megölte német barátnőjét

Mireille afgán migráns gyilkos
Vágólapra másolva!
A gyilkos migráns 2015-ben érkezett Németországba, ahol két évig volt együtt későbbi áldozatával, akit 19 késszúrás ölt meg. Életfogytiglanra ítélték.
Vágólapra másolva!

Az afgán migráns 2015-ben, a bevándorlási válság kezdetén érkezett Németországba. Természetesen azt állította magáról, hogy fiatalkorú, felnőtt kísérő nem érkezett vele, papírjait pedig az embercsempészek úgymond „elvették tőle”. Vagyis lenyomta ugyanazt a szöveget, mint a többi sok tízezer illegális bevándorló.

Érkezése után nem sokkal megismerkedett az akkor 15 éves Mirelle nevű fiatal lánnyal, aki vélhetően elhitte a közel-keleti magfizikusok és agysebészek tömeges európai inváziójáról szóló meséket, majd egy kétéves, hullámvölgyekkel tarkított kapcsolat vette kezdetét.

Tizenhét évesen aztán a lány előtt is kezdett tisztulni a kép, úgy döntött, hogy véglegesen elhagyja az illegális bevándorlót.

De mivel a közel-keleti muszlimok körében a civilizált szakítás többnyire egy olyan fogalom, amit nem igazán sikerült importálni a nyugati országokból,

a migránsból előbújt a vadállat, és 19 késszúrással mészárolta le a fiatal német lányt.

A gyilkos illegális bevándorlót most ítélték életfogytiglani börtönbüntetésre, a bíró az ítélethirdetéskor úgy fogalmazott:

A hírek szerint a bűnöző végig csendben volt a tárgyalóteremben, de az utolsó szó jogán képes volt ártatlannak vallani magát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!