Száz bűncselekményt követett el a migráns, mire a németeknek eszébe jutott deportálni

Vágólapra másolva!
A német hatóságok végre eljutottak odáig, hogy két év és több mint száz bűncselekmény után deportáljanak egy nigériai illegális bevándorlót.
Vágólapra másolva!

A 20 éves migráns 2017 márciusában hatolt be önkényesen Németországba, azóta pedig már több mint száz bűncselekményt követett el. Az integráció élharcosa olyan tettekkel próbált meg beilleszkedni a németek közé, mint például erőszakos támadások, gyalázkodás, tulajdon megrongálása és állatkínzás – és ez csak néhány példa.

A gyorsreagálású rendőrségnek közel két év masszív bűnözés után viszont csak most jutott eszébe megfigyelése alá venni a Burg városában tartózkodó bűnöző migránst, 3-4 másikkal együtt.

A migráns legutóbb szájába vette egy élő galamb fejét, a fogaival eltörte a nyakát, majd aztán azt ráköpte egy női vasúti munkásra, akit még inzultált is utána.

Azonban a kiutasítása után Európa még mindig nem fog megszabadulni az afrikai migránstól, ugyanis a dublini egyezmény értelmében Olaszországba viszik, ahol először lépett az unió területére.

A férfi február 15. óta van őrizetben, és a mostani lesz a harmadik alkalom, hogy megpróbálják deportálni a németek.

Először azért nem sikerült, mert nem találták a megadott lakcímén, másodszor a repülőgép pilótája nem volt hajlandó elvinni az instabil és kiszámíthatatlan viselkedése miatt, most viszont, harmadjára már rendőri kísérettel távolítják el a németek.

A legdurvább az egészben, hogy egyébként a migránst többször is megvizsgálták pszichológusok, és nem találtak semmilyen mentális rendellenességet. Magyarán teljesen szándékosan és tudatosan csinálta a visszataszító dolgait. Ennél jobb bizonyíték nem is kell arra, hogy az illegális bevándorlónak esze ágában sem volt beilleszkedni az európai kultúrába. Ilyenkor viszont felmerül a szokásos kérdés:

azért utazott több ezer kilométert, többek között a Szaharán és a Földközi-tengeren keresztül, hogy ide érve csak bűnözzön? Meg se fordult a fejében, hogy munkát keressen, vagy legalább valahogy máshogy meghálálja a befogadó ország bizalmát?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről