A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lövöldözés Melbourne-ben, egy ember meghalt, többen megsérültek

Love Machine, lövöldözés, Melbourne
Firemen wash away bloodstains after a security guard was shot dead with another man fighting for his life after a drive-by shooting outside a popular Melbourne nightclub on April 14, 2019. - Police said four men -- three security guards and a patron waiting to get in -- were shot outside the venue in the trendy inner-city suburb of Prahran amid a spate of gun violence in Australia's second-largest city. (Photo by William WEST / AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt az a biztonsági őr, akit tegnap arcon lőttek egy éjszakai klub előtt. Az elkövetők egy autóból nyitottak tüzet a klub előtt várakozókra, a biztonsági őrön kívül három embert ért találat, egyikük állapota életveszélyes – írta a The Sydney Morning Herald.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, lövöldözés volt Melbourne-ben egy éjszakai klub előtt. Az elkövetők a rendőrség tájékoztatása szerint egy motoros banda tagjai lehettek, akik korábban megzsarolták a klubot.

A lövöldözésben négyen sérültek meg, a 37 éves biztonsági őrt az arcán érte a golyó, ő a kórházban meghalt. A sérültek között van egy 28 éves férfi, az ő állapota életveszélyes, míg egy 50 és egy 29 éves férfi könnyebben sérült meg.

Tűzoltók takarítják el a vérfoltokat a klub előtti lövöldözés után Forrás: AFP/William West

Andrew Stamper nyomozó később azt mondta, a sérültek közül ketten a klub alkalmazottai voltak, egy pedig a klub vendége. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy a lövöldözőknek a klub volt a célpontja, a biztonsági őrök vagy egy banda ámokfutásáról van-e szó – a nyomozás korai szakaszában mindenesetre egy motoros bandát gyanúsítanak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!