Nem reagáló, már kékülő kisgyerek életét mentették meg rendőrök Floridában

rendőrök találtak rá a nagyszülők medencéjében fejjel lefele lebegő kislányra
Vágólapra másolva!
Még éppen idejében érkeztek ki azok a floridai rendőrök egy házhoz, ahol nagyszülei medencéjében egy hároméves kislány arccal lefelé lebegett a vízben. A rendőrök megmentették a gyerek életét, aki addigra már elkékült és nem reagált.
Vágólapra másolva!

A két rendőr, Robert Lindblom és Kyle Skipper ádáz küzdelmét a kislány életéért testkamera rögzítette. A rendőrség értesítése után egy másik eset miatt éppen a közelben tartózkodó rendőrök gyorsan kiértek a helyszínre és azonnal megkezdték az újraélesztést. Skipper azt mondta az eset után, hogy

amikor odaértek a helyszínre, a kisgyerek nem lélegzett, nem volt pulzusa, valamint bőre elkékült.

Forrás: Pensacola Police

A rendőr elmondta, hogy megfordította a gyereket, és több erős ütéssel próbálta kihajtani a vizet a tüdejéből és a torkából, hátha ezzel szabaddá tudja tenni a légutat. A másik rendőr, Lindblom azt mondta: elsőre attól tartott, hogy nem sikerül megmenteni a kislány életét.

- tette hozzá. Azonnal kórházba szállították, ahol az orvos elmondta, hogy ha a segítség később érkezik, a kislány meghalt volna.

A kislány a szörnyű baleset óta teljesen felépült Forrás: Pensacola Police

Lindlom azt nyilatkozta, hogy

Mindkét rendőrnek fiatal gyerekei vannak, hőstettük közben rájuk gondoltak - írja a Mirror. Az nem tisztázott, hogy a kisgyerek hogy került a medencébe és lesz-e vádemelés az ügyben.

A rendőrség a Twitter-oldalán megosztotta a testkamera felvételét a mentésről, amit itt nézhetnek meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről