A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiásta magát egy kutya a sírjából, miután a gazdája élve temette el - videó

élve elásott kutya
Kiryusha, miután Olga megtalálta az út mentén.
Vágólapra másolva!
Oroszországban egy kutya, akinek előtte halálos injekciót adott be gazdája, majd élve eltemette, csodával határos módon megmenekült, miután sikerült kiásnia magát - számoltak be a tragikus esetről a metro.co.uk  brit hírportálon.
Vágólapra másolva!

A hétéves német juhásztól úgy próbált megszabadulni gazdája, hogy

beadott neki egy méreginjekciót, majd egy erdőszélen elásta az eszméletlen, de még életben lévő kutyát.

Az állat eközben magához térhetett, és valószínűleg kiásta magát a sírjából, ugyanis még aznap kora reggel vezetés közben a 39 éves Olga Lystseva figyelt fel rá, ahogy kullog az út mentén az egyik észak-oroszországi autópályán.

Olga, akinek Kiryusha az életét köszönheti. Ő nem tudta a szerencsétlen állatot örökbe fogadni, mert már van egy bernáthegyije. Forrás: Facebook/Olga Lystseva

Olga, aki maga is nagy állatbarát és egy bernáthegyi tulajdonosa, először továbbhajtott, de csak nem hagyta nyugodni a lelkiismerete.

Mintegy 10 kilométer megtétele után visszafordult, hogy megnézze, mi történhetett a szerencsétlen állattal.

Addigra az állat már kimerülten feküdt az út szélén. Olga azonnal berakta az állatot a kocsija hátsó ülésére, és elvitte a 150 kilométerre található Ukhtba, ahol átadta a Kind City kutyamentő szolgálatnak.

Kiryusha, miután Olga megtalálta az út mentén. Forrás: Facebook/Kind City Állatmenhely

Az önkéntesek elkezdték megosztani a szegény kutya képeit, és hamarosan kiderült, hogy az állatot Kiryushának hívják, és Jemva városban élt. A közösségi oldalakon keresztül hamarosan sikerült felkutatniuk a tulajdonosait is, egy idősebb házaspárt, akik elmondták, hogy azért akartak megszabadulni az állattól, mert megromlott az egészségi állapotuk, az anyagi helyzetük, és már nem tudták tovább etetni az állatot.

Az idős gazdája azt mondta, nem gondolta, hogy Kiryusha még életben volt, amikor elásta, és hivatalosan is bocsánatot kért a történtekért.

Az állatmenhelyen most jól megy sora az állatnak, azt írták róla, hogy teljesen felépült, megerősödött, és nagyon nyugodtan viselkedik, és épp egy új, befogadó, szerető gazdára vár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!