Döbbenetes előtte-utána fotók az egykor heroinfüggő nőről

Vágólapra másolva!
Két éven keresztül minden nap drogozott, de négy hónapja megváltoztatta az életét egy Skóciában élő nő. A Facebookon megosztott képei alapján Demi-Nicole Dunlop hihetetlen átalakuláson ment keresztül, mióta maga mögött hagyta a függőségét. Reméli, a képei másoknak is erőt adnak.
Vágólapra másolva!

Döbbenetes fotókat osztott meg magáról a Facebookon egy Skóciában élő nő, aki korábban heroinnal lőtte magát. Demi-Nicole Dunlop négy hónapja tiszta, a hihetlen átalakulásáról készült képekkel más függöket szeretne ösztönözni a leszokásban.

Demi-Nicole Dunlop két évig használt drogokat Forrás: Demi-Nicole Dunlop/Facebook

A Daily Star cikke szerint a 27 éves nő két éven keresztül minden nap használt drogokat. Az élete négy hónapja vett teljes fordulatot, miután bekerült egy klinikára és sikerült maga mögött hagynia korábbi függőségét.

A Facebookon közzétett képeken látható, hogy korábban Demi-Nicole arcát hegek borították, korósan sovány volt, és a lakókörnyezete sem tűnt túl higiénikusnak. A nő legfrissebb képei alapján azonban szinte

hihetetlen átalakuláson ment keresztül

mióta elhagyta a heroint és cracket. A képeivel pedig másokat is szeretne ösztönözni.

Demi-Nicole Dunlop másokat is szeretne ösztönözni a történetével Forrás: Demi-Nicole Dunlop/Facebook

- Ha ezt olvasod, függő vagy és éppen úgy érzed, hogy soha nem fogsz tudni kijönni ebből a sötét, rémisztő körforgásból, ebből a feketelyukból, akkor tud, hogy sikerülhet. Higgy nekem! - írta bejegyzésében a nő.

Demi elmondása szerint kezdetben tartott attól, hogy megossza a fotóit, és elmondja a történetét, de ahogy fogalmazott: ha ezzel képes erőt, lendületet adni másoknak, akkor már boldog.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!