Élete végéig börtönbe kerülhet egy 38 éves nő, mert 12-13 éves fiúkat erőszakolt meg

Christina Greer
Vágólapra másolva!
Maximálisan életfogytiglani börtönbüntetést, minimum pedig 45 év letöltendőt kaphat egy 38 éves nebraskai nő, Christina Greer, aki több alkalommal is leitatott és bedrogozott tizenéves fiúkat, majd szexelt velük. Az áldozatok a 11 éves lánya barátai voltak.
Vágólapra másolva!

A nebraskai bíróság esküdtszéke szerdán bűnösnek mondta ki a most 38 éves Christina Greert, aki 2017 és 2018 között megrontotta a kiskorúakat – írja a Fox News.

Christina Greer Forrás: FoxNews/Sarpy County Sherrif's Office

Greert ellen 2019-ben emeltek vádat, a hatóságok szerint ezt megelőzően a nő akkor 11 éves lánya több alkalommal is házibulit rendezett, amelyre meghívta a hasonló korú barátait, ezeken pedig rész vett, sőt mi több, gondoskodott az alkohol és a marihuána-ellátásról.

A pedofil nő kiszemelt magának egy 12 és egy 13 éves fiút a lánya barátai közül, velük vetkőzős játékokat játszott, közben leitatta és bedrogozta az áldozatokat, majd szexuális aktusra vette rá őket, ami tekintettel az életkorúkra, bántalmazásnak minősül.

Sarpy megye egyik ügyésze, Philip K. Kleine a sajtó megkeresésére reagálva elmondta, hogy Christina Greer ellen vallott a lánya és több más kiskorú is, akik szintén részt vettek ezeken a bulikon. A lány elmondása alapján ő látta az anyját, amint csókolózik a kiskorúakat, aztán beviszi őket egy üres szobába, később pedig hallott bizonyos hangokat.

A pedofil nőt végül bűnösnek mondta ki a bíróság három rendbeli szexuális bántalmazás, hat rendbeli gyermekek ellen elkövetett bűncselekmény és két rendbeli hamis tanúzás miatt.

Két másik vádpontban, bizonyítékok hiányában azonban felmentették. Ez az ügyészség szerint azzal állhat összefüggésben, hogy vélhetően a vádlott utasítására, az áldozatok letörölték a mobiltelefonjukról a bulikról készült felvételeket.

Az ítélethirdetés április 19-én várható,

Christina Greer maximálisan életfogytiglani börtönbüntetést, minimálisan 45 év letöltendőt kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!